Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La platja del far de Vilanova, sense aparcament

Playa del far de Vilanova i la Geltrú donde se celebra el festival.

Playa del far de Vilanova i la Geltrú donde se celebra el festival. / Nowareggae.com

Me n'assabento amb molta tristesa que enguany ha estat l'últim d'accés amb vehicle a la platja del Far, de Vilanova i la Geltrú. Els responsables de l'ajuntament diuen que volen evitar que els cotxes envaeixin els camins particulars i, de pas, reformar la platja amb un sistema dunar que deixarà l'actual aparcament en un espai buit i infrautilitzat perquè els banyistes no s'allunyen tant de l'aigua. Si alguns vehicles envaeixen els camins, que posin tanques, com succeeix al final de la Pujada Far de Sant Cristòfol, i qui ho incompleixi, que li retirin el cotxe i el multin. S'ha acabat el problema.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però no, això de que la gent pugui deixar el cotxe -gratuïtament- prop d'on et banyes, no podia ser, la gent no té dret a tenir les coses tan fàcils. Se'ls ha de complicar la vida, i si pot ser pagant, millor. Així que ara proposen crear aparcaments a l'entrada del poble, en el millior dels casos connectats a la platja amb busos llançadora, és a dir, temps, incomoditats i molèsties innecessàries.

Personalment he decidit no tornar i, en conseqüència, deixar de consumir en els bars i restaurants propers, i espero que més gent també ho faci fins que els responsables municipals se n'adonin de l'error i deixin les coses com estaven, perquè ja estaven bé. Quan una cosa funciona, no cal tocar-la.

Participaciones de loslectores

Másdebates