Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Pla de Ponent de Gavà: a l'estudi aportat per l'ajuntament no hi consten els arbres afectats de l'interior de les parcel·les"

Fachada del Ayuntamiento de Gavà.

Fachada del Ayuntamiento de Gavà. / ayuntamiento de gavà

Josi Cano Alonso

Com en diríeu de l'acció d'informar sobre el pes d'una síndria donant únicament el de la closca?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

La campanya d'informació que està fent l'Ajuntament de Gavà per vendre (com si fos una promoció immobiliària) les meravelles del Pla de Ponent i la poca intromissió, tala i desforestació de la urbanització, ecològicament parlant, està basada en un estudi que ha fet ERF Estudi Ramon Folch i Associats' de novembre de 2020. S'han omplert els fulletons i la boca parlant del nombre d'arbres.

Doncs bé, aquest estudi parla de la relació de l'arbrat afectat pel projecte d'urbanització del Pla de Ponent, especificant a la pàgina número 3: "Específicament, doncs, l'inventari realitzat no incorpora l'interior de les parcel·les on es preveu edificació o equipaments, les quals hauran de ser objecte, si s'escau, d'ulteriors inventaris específics, associats als projectes d'edificació corresponents."

És a dir... la quantitat d'arbres dels quals es parla (de la seva tala, trasplantament...) són, com a la síndria, únicament de la pela, sense tenir en compte la quantitat d'arbres afectats i talats per l'aixecament dels edificis, blocs i altres construccions.

No sé quin nom i adjectiu heu contestat a la pregunta del començament, però com nosaltres ens sentim no és gaire agradable, i suposo que vosaltres, en assabentar-vos, també tindreu la mateixa sensació.

Participaciones de loslectores

Másdebates