Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Petits actes per millorar el nostre entorn

Peces nadan alrededor de una bolsa de plástico en el Mar Rojo.

Peces nadan alrededor de una bolsa de plástico en el Mar Rojo. / EPA

És evident que el clima està canviant. I sembla que tots hi estem d'acord, ja que s'organitzen conferències per arribar a acords amb la  finalitat de frenar aquest canvi. Però remem tots en la mateixa direcció? Doncs crec que no.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La COP25 es va allargar per poder arribar a un acord de mínims. Un conjunt d'empreses no vol reduir les seves emissions i, a més, alguns països no volen aplicar sancions a aquestes empreses. Tot és qüestió d'interessos. Però no només es reuneixen el representants dels països, hi ha un  moviment que ajunta els joves del món, #FridaysForFuture, i una líder visible, Greta Thunberg. Els joves hi estem implicats.

Jo també actuo: vaig a comprar el pa amb la bossa de cotó, tinc un bidó per reomplir l'aigua, reciclo les escombraries, tinc l'embolcall per l'entrepà... Amb aquests petits actes tots podem col·laborar en la millora del nostre medi més proper.  

Participaciones de loslectores

Másdebates