Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El no-pessebre de la plaça de Sant Jaume

El belén de la plaza de Sant Jaume, en Barcelona.

El belén de la plaza de Sant Jaume, en Barcelona. / ÀNGEL GARCÍA

Imaginem, per un moment, que anéssim a una fleca a comprar una barra de pa i..., oh, sorpresa, en lloc d'aquesta ens donessin una botifarra. Doncs bé, això és, més o menys, el que ens trobem a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Som molts els que hi anem, crec que la immensa majoria per veure un pessebre i en lloc d'això ens trobem amb un aparador ple d'objectes trets del bagul dels records, i encara que tot pugui ser molt sentimental i artísticament valuós, no deixa veure's que és qualsevol cosa menys un pessebre.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Amb les paraules expressem conceptes i tots sabem el que pessebre significa, encara que alguns, pels motius que siguin, vulguin justificar i fins i tot aplaudir aquesta usurpació de nom. Això de l'aparador és, simplement, una anècdota. El que realment em preocupa, i això durant tot l'any, és la manca de bon criteri polític i sentit de la responsabilitat que al meu entendre es respira tant a un costat com a l'altre de la plaça de Sant Jaume, vegis l'Ajuntament i la Generalitat.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates