Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"'El poder del perro' i el gaudi de veure cinema a la pantalla gran"

Benedict Cumberbatch en una imagen de ’El poder del perro’.

Benedict Cumberbatch en una imagen de ’El poder del perro’.

El western 'El poder del perro', de la directora Jane Campion, ha guanyat recentment tres Globus d'Or. Quan la vaig veure al Cinema Montgrí abans de Nadal em va sobtar com la directora de la coneguda pel·lícula 'El piano' podia fer ara un western, però de seguida em vaig adonar que les dones continuen sent les protagonistes en un món d'homes, bàsicament o totalment encara presidit i decidit per ells, i com també aquí apareix un piano ben simbòlic en moments estratègics de la trama.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El fet que el film es pogués veure a Netflix, en ser-ne la productora, va fer que a les sales de cinema no hi hagués tant de públic. Però vaig agrair que el poguéssim veure a la gran pantalla. Molts ens resistim encara a veure a la pantalla petita grans produccions cinematogràfiques si se'ns ofereix l'oportunitat de gaudir-les al cinema i compartir-les alhora amb la resta del públic, amb qui les comentarem un cop es tanqui el teló que, al Cinema Montgrí, encara hi tenim.

Participaciones de loslectores

Másdebates