Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Per què els constitucionalistes no es van poder manifestar lliurement?

Una participante en la manifestación en contra del referéndum de la plaza Urquinaona besa una bandera de España.

Una participante en la manifestación en contra del referéndum de la plaza Urquinaona besa una bandera de España. / JUAN CARLOS CÁRDENAS (EFE)

Fa setmanes, els partits constitucionalistes tenien permís per manifestar-se a Barcelona contra l'obligatorietat de cursar el català a les escoles públiques.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però quan es disposaven a arribar a la plaça Sant Jaume, on també tenien instal·lat un escenari per fer el manifest de final de la protesta, es van trobar amb una contra manifestació promoguda pels independentistes, que no disposaven de permís.

No van poder complir-ho perquè un cordó format per Mossos d'Esquadra els ho va impedir, veient-se obligats a canviar el trajecte previst i també desmuntar l'escenari.

Els manifestants independentistes no paraven de cridar "els carrers, són i sempre seran nostres", i els Mossos no van permetre l'enfrontament, però sembla lògic que s'havia d'haver prohibit la manifestació independentista, no autoritzada, oi?

Pregunto, no hi ha llibertat d'expressió?, tot i la condició de públics dels carrers, per què no van poder manifestar-se lliurement?, i per a més inri es vanagloriaven del fet que els carrers eren seus.

Tant que s'omplen la boca els independentistes, de "democràcia i llibertat", però per a qui?, com i quan?, i els Mossos a qui defensen?

Aquests fets, creieu que són una expressió lliure i democràtica?, doncs no! Per la qual cosa demanem amb urgència que el Govern de la Generalita  deixi de governar només a favor de l'independentisme, si no volen provocar que l'esquerda de separació de la ciutadania catalana sigui cada cop més gran i faci gairebé impossible la reconciliació.

Participaciones de loslectores

Másdebates