Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"¿Per què es privatitza la gestió del macrocentre de Formació Professional de Martorell?"

La Formación Profesional gana puntos entre las pymes

La Formación Profesional gana puntos entre las pymes / Pixabay

Francesc Mas Castanyer

No fa gaire tots els mitjans de comunicació es van fer ressò que a Catalunya no hi havia prou places de Formació Professional (FP) per a tots els alumnes que s’hi volien inscriure, i fa pocs dies ha sortit la notícia que el Govern de la Generalitat tornava a licitar, per a una gestió privada, el macrocentre de FP de Martorell, amb una concessió per 15 anys, prorrogables en 10 més, per gestionar l'equipament. Un centre de FP que té des de fa uns sis anys l’edifici fet, que podria acollir molts alumnes i que ara només fa cursets per aturats i de reciclatge.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que no puc entendre és que la gestió hagi de ser privada. ¿No se’n pot fer càrrec el Departament d'Educació de la Generalitat? Sembla que apliquin les polítiques privatitzadores d'Aznar, Rajoy i Aguirre a Espanya i a Madrid i les que va fer Artur Mas a Catalunya. Com és que l’actual Govern de la Generalitat, amb un partit que es diu d’esquerres i un altre que s’anomena progressista, acordin la privatització de la gestió d’aquest centre? Què hi diuen els partits d’esquerres i progressistes del Parlament? Què hi diuen els sindicats de Catalunya ?

Participaciones de loslectores

Másdebates