Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Per la convivència, ni el 155 ni la DUI

Los concentrados en la manifestación a favor del diálogo en Terrassa alzan sus brazos con papeles en blanco. 

Los concentrados en la manifestación a favor del diálogo en Terrassa alzan sus brazos con papeles en blanco.  / TWITTER

Són les 5 de la matinada i les angoixes no em deixaven dormir, em semblava haver trobat la manera de parar aquesta bogeria, i l'havia de pregonar.

Sapigueu que no us parla ni un fals ni un interessat ocasional, jo estimo als que parlen castellà tant que em vaig casar amb una aragonesa i els meus fills en tenen sang, aragonesa que va aprendre el català, va estudiar a Catalunya i es va guanyar el seu efecte i estimació.

Aquesta és la meva proposta, demanar a tots i totes les persones que no esteu d'acord amb l'independentisme, però si voleu que s'escoltin la veu de tots els que vivim a Catalunya, parlin català, castellà o les dues llengües alhora i siguin del partit que siguin.

Pel bé té tots, per reforçar la nostra convivència, per parar com he dit abans aquesta bogeria que ens pot sobrepassar i arrossegar a l'abisme, faig volar les meves paraules desitjant que algú se les pugui fer seves i obrir noves possibilitats a l'esperança.

Si tots aquells que us sabeu més escoltats pel Govern perquè sintonitzeu amb els partits i alhora estimeu Catalunya, si vosaltres crideu ben fort que no voleu ni el 155 ni la independència i que si l'apliquen, també estareu davant amb tota la vostra força i a primera fila per parar-los, potser alguns polítics posaran seny i pararan les maquinàries de guerra. Si així passes gràcies a la vostra invisible, però gens menyspreable força, us faríeu mereixedors alhora del reconeixement de tota la societat catalana i aconseguiríeu que la ferida oberta deixi de sagnar de cop.

Participaciones de loslectores

Másdebates