Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Per fer el canvi de model energètic hem de ser solidaris amb el territori"

Un molino de energía eólica en Cantabria.

Un molino de energía eólica en Cantabria.

A tots ens agrada aixecar la vista i albirar un paisatge bucòlic. Com a societat som conscients que el canvi de model energètic hauria de ser immediat. I anem tard, massa tard.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L’altre dia vaig veure el projecte d’un parc eòlic projectat al mar, al golf de Roses. I ràpidament corria per les xarxes socials la petició per signar-hi en contra. Ara bé, potser hauríem de començar a ser solidaris amb el territori, no? Si observem tots els parcs eòlics i totes les centrals que té la demarcació de Tarragona veurem un desequilibri en la distribució d’aquestes infraestructures.

I, senyores i senyores, si volem llum, bé l’haurem de produir. I per produir-la cal envair el territori d’alguna manera. Tinc la sensació, que és com quan no has tingut temps d’endreçar i venen convidats: tot a sota l’estora. I això amb els parcs eòlics no es pot fer, sempre hi haurà algú que els acabarà veient. Hi hem d’aprendre a conviure.

Participaciones de loslectores

Másdebates