14 jul 2020

Ir a contenido

Pensar globalment, actuar localment

Esther Rovira Raurell

Un bon model de ciutat és aquell que vetlla per tots els seus   ciutadans: temporals o permanents, tot procurant una experiència   auténtica i promovent l'intercanvi de cultures i ciutadans del món: 'be global, act local'.

Entretodos

Unir visitants i residents és una bona forma de promoure la cultura   local, aprendre d'altres cultures i tenir una visió del món més   respectuosa. Viure en un mateix sostre residents i visitants és sempre   positiu si es mostra respecte recíproc. 

Mantenir un model turístic descentralitzat, atomitzat, ambaixat pels   ciutadans com a grans anfitrions de la seva ciutat, és un model de   ciutat honest i amb un gran futur a llarg termini. Deixar que aquesta   relació l'estableixin només grans coorporacions hoteleres,   touroperadors externs (MWG) i 'lobbies' creueristes és caure en un   model antic de turisme amb un futur a llarg termini incert, ja que les   masses es guíen per modes.

Una ciutat que genera valor amb i des dels seus propis ciutadans,   siguin temporals o permanents, és una ciutat amb un futur honest,   humil i sòlid.

Participaciones de loslectores

Másdebates