Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Pedro Sánchez, el president de tots

Pedro Sánchez en su reunión con el Rey este lunes. 

Pedro Sánchez en su reunión con el Rey este lunes.  / JAIME REINA

El món de la política, la classe política, volia un “enrenou, nous aires”. El Congrés dels Diputats (diversitat de veus de centre-esquerra, esquerres), van votar i elegir un nou president. Pedro Sánchez és el president de tots i totes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Un canvi que s’ha fet realitat. Una realitat que en dos mesos s’ha vist, s’ha palpat i ha calat entre la ciutadania.

Jove i amb ganes de treballar, Pedro Sánchez, haurà d’escoltar i dialogar, aprendre i actuar, manar i governar bé. Tindrà obstacles i adversitats. Comunitats autònomes amb frontal i total oposició, també exigències.

Pedro Sánchez és el president de tots els espanyols i totes les espanyoles. President d'un país, Espanya, que alhora té la supervisió de 17 autonomies. Unes ja estan encaminades, i altres, com Catalunya, encara els manca recorregut (més autonomia, més finançament o traspassos pendents).

Catalunya ha estat durant el mandat del senyor Rajoy (7 anys), oblidada i desatesa. Sense reunir-se la comissió bilateral (Espanya-Catalunya). Competències que no han estat traspassades.

Senyor Torra, president de la Generalitat, no es posi nerviós ni faci posar nerviosos als altres. Mantingui responsabilitat i comprensió. Mà estesa i transparència. Cordialitat i serenor.

Tant el senyor Sánchez com vostè, senyor Torra, hauran de transigir, superar barreres, maniobrar situacions, fer molts zig-zag, interpretar i assumir fets i qüestions candents. Ànims i endavant!

Participaciones de loslectores

Másdebates