Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Pedro Sánchez, un candidat per a rejovenir el PSOE

Pedro Sánchez y Susana Díaz, el pasado mes de junio en un desayuno informativo en Sevilla. 

Pedro Sánchez y Susana Díaz, el pasado mes de junio en un desayuno informativo en Sevilla.  / EFE / JULIO MUÑOZ

Susana Díaz, el passat. Pedro Sánchez, el futur. Així, ras i curt. Passat i futur. Vella guàrdia, renovació i regeneració. Aparell del partit, militants i simpatitzants.

Entretodos

El futuro del PSOE

¿Qué opinas de la victoria de Pedro Sánchez en las primarias del PSOE?

Vull, volem, els que ens sentim socialistes de tota la vida, un Partit Socialista “OBRER” Espanyol. Un PSOE, com el que va fer arribar en Felipe González al govern d’Espanya (1982). Un PSOE, que representi a la classe mitja. Un PSOE realista i d’esquerres. Un PSOE que defensi als treballadors i les treballadores. Un PSOE que no estigui dominat per el poder econòmic.

Susana Díaz, el dia de la seva presentació: fluixa, antagònic, irrellevant. Pedro Sánchez, a la seva caravana electoral: exemplar, brillant, convincent.

Que no posin pals a les rodes els companys de la gestora. Res de trepitjades en les assemblees. Que la democràcia interna funcioni. I sobretot saber ser guanyador o perdedor. No aprofitar-se, no fer servir els mecanismes del partit, per afavorir o beneficiar una u altre candidatura.

En tot això que penso i escric rau l'inici del text. Un Partit Socialista enclaustrat, adoctrinat, no. Un  Partit Socialista rejovenit, entenedor, si.

Nitidesa absoluta. Que les regles de joc siguin iguals per als tres candidats. Que els i les militants puguin votar i expressar-se  sense cap tipus d’impediment.

Participaciones de loslectores

Másdebates