Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El Parc Art de Cassà de la Selva, un museu a l'aire lliure

Visitantes, en el museo Chillida Leku, en el 2002.

Visitantes, en el museo Chillida Leku, en el 2002. / EFE / Juan Herrero

A altres països, els museus d'escultura a l'aire lliure són habituals. A Catalunya en tenim un a Cassà de la Selva.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El Parc Art té més de tres-centes escultures contemporànies d'autors reconeguts. Gràcies a una visita concertada prèviament per telèfon, es pot visitar fàcilment, ja que està indicat a l'entrada de la localitat.

Les escultures d'artistes com Domènec Fita, Xavier Corberó, Francesc Torres Monsó, Pia Crozet i molts d'altres, així com del mateix creador del parc, Jaume Roser i la seva filla, Anna Roser, estan integrades dins del parc amb petits estancs i una zona per a ocells. Les peces més petites són també a l'aire lliure, arrecerades en zones laberíntiques com si fos un jardí clàssic.

L'any passat, Parc Art va celebrar el quinzè aniversari. El temps i la mateixa natura han fet que les escultures agafessin la pàtina que permet gaudir-les en un lloc on ja pertanyen. En cada visita hi pots descobrir alguna peça nova, sigui perquè s'ha incorporat a la col·lecció o perquè no t'hi vas fixar prou en les altres anteriors.

Participaciones de loslectores

Másdebates