Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Pactes municipals: vots que no eren per a vosaltres

Colegio electoral de la escuela Joan Miró, del barrio de l’Eixample de Barcelona.

Colegio electoral de la escuela Joan Miró, del barrio de l’Eixample de Barcelona. / FERRAN NADEU

Tal com s'han creat molts ajuntaments i designat molts alcaldes, és normal que alguns o, més aviat, molts ciutadans ens preguntem en què s'ha vist reconvertit l'ideari del nostre vot quan no es veu reflectit enlloc. I començo a sospitar que molts d'aquests pactes que s'han fet a tantes de poblacions, segurament ja s'havien preacordat o, si més no, se sabia que es farien; de raons a posteriori tothom en sap adduir.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I després se'ns diu que per què desconfiem dels polítics! Precisament ara, alguns d'ells es retracten del que han fet perquè se senten incòmodes, però ho fan des de la cadira o, millor, trona assegurada. Lògicament, tot plegat treu credibilitat a la política.

No obstant això, tenen quatre anys per demostrar que aquells vots que no eren per a ells i han anat a fer-los alcaldes o alcaldesses hauran estat per a bé. Confiem-hi, encara que...

Participaciones de loslectores

Másdebates