Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Pacte PSOE-Podemos: ja era hora

Pedro Sánchez y Pablo Iglesias tras formalizar el acuerdo sobre los Presupuestos del 2019, el pasado 11 de octubre.

Pedro Sánchez y Pablo Iglesias tras formalizar el acuerdo sobre los Presupuestos del 2019, el pasado 11 de octubre. / JOSÉ LUIS ROCA

Ja era hora que al nostre país, Espanya, les forces d’esquerra sumessin per una causa comuna. Partit Socialista Obrer Espanyol, Podemos, Izquierda Unida. Aquesta és l’esquerra social. Ara em faltaria l’esquerra nacional. En aquesta, espero que Esquerra Republicana de Catalunya s’hi sumi, ja que és esquerra.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El pacte d’esquerres s’ha fet (PSOE i Podemos). S’ha fet per aprovar i pactar un paquet de mesures d'uns pressupostos de l’Estat que han de significar per la classe treballadora un avenç, un progrés i una millora en el seu estatus social. Qui tingui més, que pagui més. Aquest pacte d’esquerres, demanat i esperat per una àmplia majoria de ciutadans, ha de contribuir a millorar i entomar un sistema de vida en positiu que els treballadors i treballadores d’aquest país necessitem. Una classe treballadora que durant molts anys ha estat subordinada. Ara, amb aquests pressupostos més socials i equitatius, ha de sentir-se més alleujada i atesa. Evidentment que no són al gust de tothom, però sí que és un pas més, un canvi més, que Pedro Sánchez i Pablo Iglesias s’han atrevit a tirar endavant. 

La majoria de votants d’esquerra esperàvem i volíem aquest pacte. Un pacte en el terreny econòmic benvingut i desitjable. Un pacte entre partits d’esquerra, valent i transcendental. 

Participaciones de loslectores

Másdebates