Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Un ou com balla sense aigua no es pas el mateix"

ou com balla

ou com balla / FERRAN NADEU

Aquest matí, la meva senyora i jo hem decidit anar a contemplar la festivitat de l' ou com balla que és pot veure a Barcelona ciutat. Sabia que a causa dels problemes de la sequera hi havia menys llocs que altres anys, però la nostra desagradable sorpresa ha sigut que tots els espais (museu Marès, palau del Lloctinent, Casa de l' Ardiaca) eren més falsos que un bitllet del Monopoly. Una cosa que recordava un ou se subjectava grollerament amb una cordeta i, per descomptat, ni rastre d'aigua. Una burla infame per als barcelonins i un engany per als turistes. Vergonyós.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L' únic que salvava la festa era el del claustre de la catedral, encara que la pressió del raig d'aigua era feble i l'ou s'aixecava realment molt poc.

El que sí que m'ha sorprès agradablement, per la seva rapidesa, és que la pintada que algun brètol havia fet sobre el mural del Petó havia estat netejada i l'obra tornava a tenir el seu esplendor original.

Participaciones de loslectores

Másdebates