Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Open Arms: La crisi humanitària és massa important

Foto de archivo

Foto de archivo / El Periódico

Proactiva Open Arms ha denunciat als jutjats de Ciutat de Mallorca la Guàrdia Costanera Líbia i el capità del vaixell mercant Triades per haver abandonat una embarcació a la deriva al Mediterrani no fent cas del deure de socors. L'organització va trobar amb vida una dona, però no va poder salvar-ne una altra ni un nen, perquè ja s'havien ofegat al mar. Aquesta organització té la missió de "rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa", tal com diu la seva web.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Portem molts anys en què el mar Mediterrani s'ha convertit en una tomba per a molts refugiats. La crisi dels que fugen a través del mar parteix de comú d'un conflicte al país d'origen i es converteix en una responsabilitat del país on arriben. Les organitzacions com Open Arms treballen per ajudar-los. La crisi humanitària és massa important i s'ha d'abordar des de tots els governs conjuntament. Quants anys portem sabent de pasteres a la deriva? Quantes persones han intentat travessar el mar? Certament el nombre de persones rescatades és quantiós; desgraciadament el nombre dels desapareguts també.

Participaciones de loslectores

Másdebates