Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

On és el centredreta espanyol?

José María Aznar saluda a Pablo Casado minutos antes de comparecer ante la comisión de investigación del Congreso.

José María Aznar saluda a Pablo Casado minutos antes de comparecer ante la comisión de investigación del Congreso. / JOSE LUIS ROCA

L'ideòleg de la dreta espanyola, José Maria Aznar, parlava l'altre dia del "centredreta espanyol", i esmentava el PP de Casado, Ciutadans (C's) de Rivera i fins i tot de VOX

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

De VOX queda claríssim que és un partit d'ultradreta, després del que va manifestar el seu líder l'altre dia en el míting de la formació.

Pel que fa al PP i C's, darrerament van competint per veure qui està més a la dreta, no sols per la seva posició contra Catalunya, sinó en temes com l'avortament, el feminisme i els drets dels LGTBI.

Pel que fa a les qüestions socials i econòmiques, tots tres partits són el que anomenem neoliberals, és a dir, que volen beneficiar l'oligarquia econòmica i bandejar els drets de treballadors, autònoms, pensionistes i aturats.

Fa un temps, la democràcia Cristiana europea, quan governava, aplicava part del programa de la socialdemocràcia en el terreny socioeconòmic, sense deixar d'ésser de dretes. On és ara el centredreta?

Participaciones de loslectores

Másdebates