Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Ocupació il·legal al Raval: "Així no es pot viure, venc el pis"

Portal del edificio del Raval en el que los Mossos han desarticulado el laboratorio del sospechoso. 

Portal del edificio del Raval en el que los Mossos han desarticulado el laboratorio del sospechoso.  / FERRAN NADEU

Al mes de maig passat es publicava una carta meva, "Fa set mesos que convivim amb okupes; set mesos d'intimidació i activitats il·legals", on denunciava la greu situació viscuda a la meva escala del carrer Riera Baixa de Barcelona arran de la ocupació d'un immoble on hi ha un continu entrar i sortir de gent, atès que, a banda de la ocupació il·legal del pis  molts estem convençuts que es dediquen al tràfic de substàncies.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tres mesos després, no tan sols ha empitjorat la situació, sinó que fins i tot s'ha tornat perillosa i diverses persones ja hem patit agressions físiques i amenaces, i malgrat haver-ho denunciat i mantenir trobades amb els grups especialitzats de Mossos Guàrdia urbana, no ens faciliten una solució al problema.

Avui vull anar més enllà i denunciar el deteriorament del barri,  on la delinqüència i les màfies s'han instal·lat i no sembla que de moment ningú posi de la seva part per aturar-ho.

Regidora de Ciutat Vella, Alcaldessa de Barcelona, tenim un greu problema en el barri. Cada vegada som més persones qui fugim del Raval per la impossibilitat de viure-hi (en el meu cas, em trobo cada dia des de fa un parell de mesos una persona diferent dormint al meu replà, fent les seves necessitats i sota símptomes clars de drogoaddicció). Creu que aquesta és manera de viure?

Com a conseqüència, he hagut de posar a la venda el pis com tants veïns del barri, i  les úniques persones que compren els pisos són estrangers que els fan servir com a inversió per llogar a d'altres turistes, però això fins quan? No se n'adonen que el problema els hi esclatarà i si no es posen mitjans ni els turistes voldran pernoctar al barri?

 És aquesta la Barcelona que es vol mostrar a la resta del món?

Participaciones de loslectores

Másdebates