Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Nous 'modus vivendi': la pandèmia també ens ha servit d'aprenentatge"

Una mujer teletrabaja en casa.

Una mujer teletrabaja en casa. / Ferran Nadeu

Amb la implantació del teletreball com a model principal de treball, la població ha hagut d’adaptar-se forçadament a una situació i a un 'modus vivendi' força diferents. Segons dades del Baròmetre de l'Ajuntament de Barcelona, el 53,3% dels enquestats creu que la percepció del teletreball ha canviat favorablement i el 65,9% està d’acord amb què s’implementin sistemes de teletreball.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Com bé afirma un estudi de l’EADA Business School, la població valora positivament el model híbrid de treball, ja que els permet tenir més flexibilitat a l’hora de compaginar les seves vides. A més, afirmen ser més productius a casa i tenir una major capacitat d’adaptació al treball que es realitza fora de l’oficina. Aquestes dades ens demostren la gran capacitat d’adaptació que mostrem quan la nostra realitat es veu alterada de forma abrupta. Així doncs, queda palès que la pandèmia també ens ha servit d’aprenentatge. I és que la covid-19 ens ha ensenyat a superar adversitats i adaptar-nos a qualsevol context.

Participaciones de loslectores

Másdebates