Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Cal seguir les normes per evitar el caos de bicicletes i patinets"

Bicicletas circulando por la Diagonal con el Paseo de Sant Joan.

Bicicletas circulando por la Diagonal con el Paseo de Sant Joan. / JORDI COTRINA

Fa prop d'un any, a la meva àvia la va atropellar una bicicleta. Es va trencar el pòmul i va estar ingressada un temps. Des d'aquell dia va amb molt de compte quan travessa el carrer, quan surt del portal de casa... Jo no estic en contra de fomentar els carrils bici i les noves maneres de moure's per la ciutat, al contrari, més d'una vegada les he fet servir i crec que són el futur. Però sí que és cert que el sistema no és el més òptim perquè no sabem circular d'aquesta manera. Ens trobem dins d'una ciutat caòtica, et moguis a peu, en bicicleta o en cotxe.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Calen normes més estrictes i més seguretat, no només per garantir la dels vianants, sinó també la dels ciclistes. És molta la gent que entra amb cotxe a Barcelona i s'emporta un ensurt amb un patinet o bicicleta. La seguretat de tots és el primer, per tant, s'han d'establir unes normes clares. D'aquesta manera evitarem ensurts com el de la meva àvia i tants altres que he presenciat.

Participaciones de loslectores

Másdebates