27 sep 2020

Ir a contenido

"No tenim escola assignada per als nostres fills"

Rosa Quiles

Un profesor abre las puertas del centro educativo, ayer en València.

Un profesor abre las puertas del centro educativo, ayer en València. / MIGUEL LORENZO

Encara no tenim plaça per als nostres fills de 14 i 15 anys a un institut públic. Després de sis mesos d'espera. Vam fer la preinscripció i van quedar en llista d'espera, i avui encara no tenen plaça. Hem fet trucades, escrit mails i hem fet tot el que ens han dit i dilluns 14 encara no tenim plaça.

Ens diuen des de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) que és l'institut on els vam preinscriure qui ho gestiona, i que des de l'OME començaran a gestionar els alumnes sense plaça dilluns, quan s'inicia el curs. A més, ens van dir fa un parell de mesos que per al fill gran només hi havien places a tres escoles concertades i eren religioses. Nosaltres els vam dir que no podíem dur-hi als nostres fills perquè no som creients.

Algú té alguna idea de què més podem fer perquè els nostres fills comencin l'institut aquest dilluns dia 14 com qualsevol altre noi o noia? Atès que el Departament d'Educació no té cap solució, potser algun dels lectors ens pot donar alguna idea de què puc fer dilluns amb els meus fills.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Participaciones de loslectores

Másdebates