20 feb 2020

Ir a contenido

"No podem ser solidaris amb els treballadors de TMB"

Maria Lourdes Villanova

Barcelona

Andén abarrotado de usuarios en la estación de metro de Sagrera, en una imagen de archivo.

Andén abarrotado de usuarios en la estación de metro de Sagrera, en una imagen de archivo. / RICARD CUGAT

Amics treballadors de TMB,

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Ahir el vespre una néta nostra va quedar tancada a dins el metro, pressionada a l’entrar per la multitud ansiosa per tornar a casa desprès de molta estona d’esperar, ell convoy va arrencar i els pares i germà van quedar a l’andana. Els plors de la nena i els crits de la gent, van fer que algú estirés la palanca de frenada, però no es va poder obrir les portes, el metro era ja dins del túnel. El conductor, molt enfadat perquè es va prémer l’alarma, va tornar a arrencar, i va seguir la seva marxa. El pare de la nena corrent pel carrer va anar a buscar-la a la propera estació. La va trobar feta un mar de llàgrimes amb una passatgera que la custodiava i un empleat que va venir després, avisat segurament per telèfon.

Desprès de sofrir les diverses vagues convocades d’autobusos i metro, no ens podem sentir solidaris amb les vostres reivindicacions. Estan afectant a milers de treballadors  que volen mantenir el seu lloc de treball i estan em pitjors condicions laborals que vosaltres, però no treballen en un lloc tan estratègic i una vaga no tindria cap ressò.

Nosaltres us preguntem, no tindríeu altres formes de pressió per negociar els vostres drets que no afecti tant directament als vostres ?

Participaciones de loslectores

Másdebates