Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Navego rumb a Gaza amb la Flotilla per la Llibertat

Gases lacrimógenos lanzados por las fuerzas israelíes y humo de neumáticos quemados por los manifestantes palestinos en la frontera de Gaza con Israel. 

Gases lacrimógenos lanzados por las fuerzas israelíes y humo de neumáticos quemados por los manifestantes palestinos en la frontera de Gaza con Israel.  / MOHAMMED ABED (AFP)

Aquests dies el meu compromís m'ha portat a navegar amb La Flotilla per la Llibertat rumb a Gaza.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Som un total de quatre vaixells, tres velers i un pesquer. En aquest ho viatjo jo; porta per nom Al Awda, que vol dir el Retorn. Aquests vaixells varen sortir el passat mes de maig d'un port noruec, i la seva fita es arribar a Gaza. Durant aquests mesos, els vaixells paren als ports europeus i es fa consciència i denúncia de la situació a Gaza, país ocupat i tancat militarment per les forces d'ocupació d'Israel

L'objectiu és arribar a Gaza amb la medicació que hem aconseguit per a la seva gent. Ara estem navegant de Nàpols a Palerm i volem poder acabar el viatge a Gaza. Ho podrem fer? L’experiència ens diu que no, que Israel s'encarregarà de detenir la Flotilla, incautar-la i detenir tothom.

És aquesta, avui, la meva denúncia. No ho permetem; que els drets humans i les persones estiguin per sobre d'un país que ocupa i destrueix tota posibilitat de vida.

Participaciones de loslectores

Másdebates