Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La mort de la mort (o immortalitat)

zentauroepp42971392 madrid  17 04 2018  mas domingo  jose luis cordeiro  cientif180523164629

zentauroepp42971392 madrid 17 04 2018 mas domingo jose luis cordeiro cientif180523164629 / JOSE LUIS ROCA

Us imagineu la vida eterna i sense mort, aquí a la terra? Sembla ciència-ficció però ja no ho és del tot, ja que segons diferents científics de gran prestigi mundial i de gran reputació com José Luis Cordeiro, David Wood i Aubrey de Grey, entre d'altres, estan fent nombroses conferències i congressos en espais selectes i elitistes predicant que la mort serà opcional d'aquí a 25 anys o abans.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

D'aquests tres científics que he citat, el més optimista i que admiro més és el veneçolà José Luis Cordeiro, professor fundador de la Singularity University, assessor de diferents multinacionals entre elles Google, Facebook, Microsoft, la NASA i director de Millenium Project. El professor José Luis Cordeiro creu que els humans podrem assolir el desig més gran de qualsevol humà: la immortalitat o més ben dit l'amortalitat, ja que si per mala sort cau un meteorit o hi ha una catàstrofe natural tot això podria anar-se'n en orris. Segons aquest prestigiós intel·lectual, els humans i la ciència podran arribar "matar la mort" en qüestió de dues dècades.

Aquests científics han explicat en nombroses conferències, esdeveniments i en diferents mitjans de comunicació que es comença a trobar la curació de bona part de les malalties (del càncer, de la sida i altres malalties com el parkinson...). I això no només ho diu José Cordeiro sinó que ho diuen Facebook, Microsoft, IBM, Google i una llarga llista de multinacionals de grandíssima reputació que cada dia s'està eixamplant. Desenes de científics ja auguren un canvi del paradigma mundial i crec que tot plegat acabarà amb una elitocràcia.

No cal ser gaire intel·ligent per saber que el que predica aquest senyor pot ser cert en un futur. A simple vista sembla una ximpleria però crec que amb el pas del temps creixerà el nombre de suports a aquesta controvertida teoria científica que no deixa indiferent a ningú i que acabarà amb una elitocràcia, una RBU (renda bàsica universal) i un món molt millor del que tenim avui.

Participaciones de loslectores

Másdebates