Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Un món sense llibres seria un món buit"

recurso librería

recurso librería

Un món sense llibres seria un món buit i desconegut per a molts. Seria un lloc incomunicat entre les diferents persones del món. Els llibres ens han acompanyat durant segles i son part de humanitat i la seva història.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els llibres ens aporten coneixements i sempre ho han fet. No només lingüístics, sinó de diferents cultures, llocs, pensaments. Sense els llibres els filòsofs no haguessin pogut desenvolupar el pensament humà i els metges no haguessin pogut progressar en la medicina. Però, sobretot, no ho haguessin transmès a la resta del món.

Els llibres son universals i immortals. Sense ells no sabríem moltes coses, com per exemple com van viure els nostres avantpassats i quina ha sigut l’evolució de la humanitat.

Els llibres ens ajuden a evadir-nos alhora que ens entretenim i aprenem. Com la dansa o la pintura, la literatura és un art on l’artista transmet sentiments, opinions, experiències, coneixements... Sense ells, seríem molt més ignorants i perdríem una gran manera de comunicar-nos.

Un món sense llibres hagués tingut com a resultat una societat molt diferent: incomunicada, ignorant i amb manques a l'hora de expressar-se amb paraules.

Participaciones de loslectores

Másdebates