Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Moltes felicitats i moltes gràcies, Robert Martínez!

Robert Martínez, destituido en el Everton a una jornada del final tras tres temporadas en el club

Robert Martínez, destituido en el Everton a una jornada del final tras tres temporadas en el club / JASON CAIRNDUFF

Com que no tinc el gust de coneixe't, m'agradaria que t'arribés aquesta carta perquè voldria dedicar-te unes paraules des de la meva modèstia de bon aficionat a l'esport, en especial el lleidatà:

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Et felicito pel teu èxit a Rússia. El podi belga és la cirereta d'un pastís que vas començar a 'pastar' durant els anys previs, aconseguint la classificació (i, per reblar el clau, sense perdre cap partit!).

Practicant un joc admirable, elogiat pels millors experts esportius  d'arreu del món. T'has ben guanyat l'envejable pluja de lloances que t'ha caigut pel teu treball a la banqueta. I també un prestigi que els seleccionadors refermeu amb els resultats.

Tu ets de Balaguer i jo, de Juneda; però mon padrí patern era de Térmens. Per tant, compartim origens. La teva alabadíssima feina ha donat una excel·lent publicitat a les nostres comarques. I el  nom de Balaguer, al capdavant, ha tingut aquell magnífic ressò que dona l'esport rei per allí on' 'passa'!

I ara, arran del Mundial, goso dir que els 'red devils' ja tenen una penya feta a la riba del riu Segre! Des de la distància, m'hi comptaria! Els que ens estimem el nostre bressol ens fan molt feliços les notícies que el posen al mapa.

Tu ja tens un lloc al podi de lleidatans amb brillants mèrits esportius: Marc Màrquez, Saúl Craviotto, o Araceli Segarra són altres esportistes 'denominació d'origen Lleida' que han aconseguit fites esportives que no coneixen límits geogràfics.

Com a mestre d'anglès que sóc, m'agradaria dir-te també com t'agraeixo les lliçons d'anglès que has donat als escolars catalans quan t'han sentit a les rodes de prensa, exhibint una pronúncia immaculada, en boca d'un parlant originàriament català (com així suposo).

El millor, Robert, encara t'ha d'arribar! Segur! I els teus seguidors ho celebrarem. Moltes felicitats i moltes gràcies, Robert Martínez Montoliu.

Participaciones de loslectores

Másdebates