Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El miratge de la pujada de preu dels pisos

Aquests dies sento a dir, com si fos una bona notícia, que el sector immobiliari es recupera i que els preus dels pisos augmenten. Una bona notícia per a qui? Per als que més tenen, naturalment.

Entretodos

¿Crees razonable el precio de los pisos de alquiler en Barcelona?

Publica una carta sobre la situación del mercado inmobiliario

Tots aquells a qui es va estafar amb la bombolla immobiliària podrien pensar que finalment el seu pis recuperarà el preu a què van comprar-lo, però, com sempre, aquest valor només és un miratge, perquè, si han de vendre, el pis que comprin també serà molt més carm i els que en sortiran més perjudicats són aquells que no tenen res, és a dir, els seus fills, el joves i els mes vulnerables i desfavorits.

L’habitatge és un bé de primera necessitat, tothom necessita un sostre, i que vinguin grups inversors a comprar i encarir els preus o que hi hagi capitalistes que cerquin el diner fàcil amb el 'totxo' resulta gairebé immoral. Així és com es formen guetos, com s’arruïna a les famílies treballadores i mentre d'altres s’enriqueixen. El més trist, però, és que els governs siguin socis del negoci i no facin res per a posar-hi remei. 

Participaciones de loslectores

Másdebates