Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un empresària: "Baixin un 10% l'impost que grava el treball de les nòmines"

Clientes en un supermercado de Mercadona.

Clientes en un supermercado de Mercadona.

Em sembla una falta greu que la ministra Ione Belarra critiqui als empresaris com va fer, per exemple, amb el senyor Roig dient que és un capitalista desapiadat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Vostès cobren molts milions de euros en impostos, entre ells l'IVA en la majoria dels productes que comprem, sobretot carn i peix (que en l'any 2001 gravaven un 2% i ara estan al 10%) i també fan pagar a la ciutadania el doble del preu del gasoil, gas i llum perquè els han inflat d'impostos.

Mentre els empresaris estem treballant dia a dia per donar els millors preus possibles a la ciutadania, vostès els fan pujar amb els impostos. Si l'accés a l'alimentació la controlessin vostès com fan amb sanitat, probablement estaríem desnodrits i passant gana. Prego que baixin un 10% l'impost que grava el treball de les nòmines de tots i totes, per compensar la puja del cost de vida causat en gran part pels impostos indirectes que vostès ens graven en tot el que consumim.

Participaciones de loslectores

Másdebates