Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El millor equip del món no està al Camp Nou"

Bebés recién nacidos, en la ’nurseria’ de un hospital de Barcelona.

Bebés recién nacidos, en la ’nurseria’ de un hospital de Barcelona.

Comença un d'aquells dies inoblidables en la vida d'una persona. Nervis, viatges a corre cuita, clàxons sonant... Nervis, molts nervis. Emocions a flor de pell. La gent et mira mentre busques aquella porta que és la que soluciona el misteri. Aquest havia de ser el dia. Pensàvem que seria a principis de l'any 2017.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Nervis, més corredisses ... Gent amb la boca oberta vivint aquest dia com si fos, per ells un més. Per mi, per nosaltres, era el dia. Avui sentia a la ràdio com un pare s'emociona recordant el dia que acompanya el seu fill al Camp Nou. Com recordava el dia que veia per primera vegada el camp on juguen els millors futbolistes del món. El millor partit de la història, els millors hi son allà. Em sona molt.

Tornant als nervis... Em giro i li dono un petó al front. Li dic: Tranquil·la aquí està el millor equip del món. Ella, la Pili, només em mira emocionada. I aquí estem abans de temps, preguntant-nos el per què d'aquest dia. Tot comença ràpid, massa ràpid. Nervis, més nervis. Jo ja sense ungles, ells engeguen la maquinària. Veia la complicitat als seus ulls. Ells són el millor equip del món, ja ho sabem, però avui no ho veiem per la tele, avui estem vivint això en directe. No es diuen res, cadascú executant la seva tasca a la perfecció. Recordant un cotxe de fórmula 1 entrant a boxes i canviant totes les peces del cotxe en menys d un minut. 

Una mirada clau, la tinc clavada al meu cervell. Tot es precipita de cop. Li torno a donar un petó al front: aquest argentí lidera l'equip, el millor equip del món. Jo ple de nervis de nou. Una abraçada, un gest una paraula, tots eren el millor equip del món. Vint minuts. El qui lidera l'equip de professionals em torna a mirar i em tranquil·litza. Ja està. Això només acaba de començar.

Avui ha nascut la Laia. 28 setmanes i cinc dies, no arriba al 1.200 kg i amb una gran carrera de fons per davant. Gràcies a aquest súper equip que treballa a la Vall d'Hebrón. No només a urgències, semicrítics de neonats, planta... No parlo només de metges, infermeres i auxiliars, em refereixo a l'equip sencer. Per mi, son el meu millor equip del món, amén del Barça. No són Messi, Suárez, Neymar, ni molt menys Piqué o Guardiola. Són el millor equip del món. No és el Camp Nou, ni San Siro, ni el Bernabéu. Això és el Vall d'Hebron.

La nostra Laia comença el partit de la seva vida, gràcies al nostre millor equip del món. Ens l'han convocat per aquest partit difícil i ella lluitarà tot el que pugui, gràcies al millor equip del món. Ara li toca a la Laia estar a l'alçada, a l'alçada del millor.

Participaciones de loslectores

Másdebates