Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Milers de gossos viuen al carrer i no fem res"

Una mujer pasea a un perro. 

Una mujer pasea a un perro. 

Malauradament, la nostra societat està plena de prejudicis, on es valora molt més el físic d’una persona que la seva personalitat. Això ha arribat a perjudicar, fins i tot, en el moment en el qual algú decideix tenir una mascota. La majoria de gent opta per comprar els gossos, a uns costos desbaratats, simplement perquè volen tenir un gos d’una raça concreta, normalment les més boniques, sense tenir en compte tots els gossos que dia a dia han de passar les jornades al carrer, sense aliment ni refugi.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Tot i que se sent dir que els gossos adoptats solen ser problemàtics, des de la meva experiència puc dir que el meu gos és molt més afectuós que molts altres comprats, i, de fet, la bellesa o la tendresa d'un gos depèn, en realitat, del punt de vista individual.

Penso que s’hauria de conscienciar més a la població per evitar que això continuï passant i s’inverteixi més en refugis per aquests animals.

Participaciones de loslectores

Másdebates