Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Mil dies, mil nits que en Jordi Cuixart i en Jordi Sànchez estan empresonats"

Manifestación en apoyo a los Jordis en Barcelona, el 16 de marzo del 2018

Manifestación en apoyo a los Jordis en Barcelona, el 16 de marzo del 2018 / CARLOS MONTAÑÉS

Incomprensiblement per a qualsevol mortal aquest proper diumenge, 12 de juliol es compliran mil dies, mil nits a la presó dels dos líders socials Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquests darrers dies poc moviment independentista i/o de desobediència civil. Els partits despistats, uns al despatx preparant les eleccions abans que acabi aquest any en una campanya contínua. Altres fragmentant l'espai nacionalista, amb noves sigles per acabar de confondre el ja cansat electorat; el Tsunami que va tenir un epicentre a l'aeroport de Barcelona i altres rèpliques locals està en 'stand-by' (espera silenciosa)... Els CDR dispersos per la geografia encara no han paït que mentre uns polítics conviden a manifestar-se, altres polítics de la mateixa corda segueixen amb la repressió desbocada. Molts ciutadans encara no s'han recuperat de les conseqüències que ens ha portat la covid-19 i la seva manifesta tova gestió. No oblidem que un bon grapat de ciutadans encara estan pendents de temes judicials relacionats amb l'1 d'octubre, la sentència i les protestes davant aquests esdeveniments.

Mentre passa tot això, l'aparell de l'Estat segueix fent la seva via. Ara vindrà el parèntesis de les vacances d'estiu i deixarem la feina pel setembre, com els alumnes amb problemes en la seva gestió acadèmica (quan hi havia la normalitat que coneixíem). Aquest curs escolar passarà a la història com «vist i no vist» i el pitjor que la normalitat està molt trossejada i cada dia hi ha més retallades democràtiques.

De totes maneres encara hi ha ciutadans que segueixen manifestant-se cada dia amb la mascareta posada, guardant la distància social, picant molt fort les cassoles i esquelles.

Participaciones de loslectores

Másdebates