El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

El meu agraïment pels grans regals de reis

JOAN PUIG

Melchor, Gaspar y Baltasar, a su llegada al Portal de la Pau de Barcelona.

Mercè RoigCalella

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Viernes, 11 de enero del 2019 - 06:45 h

Aquest any als Reis d’Orient els vull agrair tot allò que m’han portat de mica en mica, poc a poc, sense jo adonar-me’n

He pogut desembolicar la seguretat en mi mateixa que quasi vaig perdre; el deixar de tenir por a canviar per a millor i deixar enrere tot allò no em convenia. Recordo que treballava en un hotel; m’encantava, llàstima que no cobrava, i per un instant, vaig dubtar de si trobaria alguna cosa millor.

He donat la benvinguda a un canvi radical a la meva vida que sens dubte em feia molta falta; aquest va ser dels millors paquets per obrir.

I tal com Deu mana, diuen, no hi va faltar la millor de les sorpreses: qui m’anava a dir a mi seria que capaç d’aprendre a tenir paciència, no perdre els nervis massa sovint (com feia abans), a callar quan no hi ha res a dir, a mossegar-me la llengua i agafar una mica més de control a la meva vida.

He trobat una nova feina; he après informàtica, que no és pas el meu fort; ara em faig creus de què feia jo sense les tecles control-alt-sup i sense tabulador. Cobro a final de mes, visc en un pis de lloguer que em fa feliç, tinc una família que no em puc pas queixar (malgrat de vegades em treuen de polleguera), un gat que té 17 anys i que porto enganxat darrera meu dia i nit -des de un bon dia que va aterrar a casa-, i he conegut gent nova que m’han ensenyat moltíssimes coses que no sabia.

Sempre he tingut la sensació que la nit de Reis té una màgia especial; de vegades els millors regals apareixen el dia menys esperat, sols cal adonar-se’n, i no deixar-los passar com tantes coses que deixem caure en un simple oblit.

Participaciones de los lectores

La importancia de seleccionar bien los actores

Jaime Rodríguez Soto Cunit

Leo el último artículo del gran Josep Maria Pou, ref... Seguir leyendo

El derecho de los vigilantes de seguridad italianos a preservar sus vidas

Javier Bernuz Toledo Badalona

Recientemente, he pasado unos días en Milán. Al ver el equipo de los vigilantes (chalecos antibalas, pistolas Glock de alta capacidad, etc.), y... Seguir leyendo

El chantaje de la maquinaria independentista

Guillermo Moya Barcelona

Cada vez que aparece en público una persona cuyas ideas no comulguen con el independentismo, la "maquinaria" represora del mismo se pone en mar... Seguir leyendo

Gracias a todas las mujeres por estar ahí

Arturo Fernández-Maquieira Almería

Ellas nos crean, nos crían, nos inspiran, nos acogen, nos cuidan, nos soportan, nos animan, nos manejan, nos regañan, nos... Seguir leyendo

Solucions reals per parar els abusos sexuals a l'Esglèsia

Dionís López Barcelona

Cada dia que passa apareixen nous casos d’abusos sexuals a l’Església catòlica. Ja fa molts anys que això passa a ... Seguir leyendo