Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Més sentències contra el català

Fachada del Tribunal Constitucional.

Fachada del Tribunal Constitucional. / AGUSTÍN CATALÁN

Ja hi tornem amb el Tribunal Constitucional, i ara sentenciant contra lleis que protegeixen el català, la llengua pròpia del país.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Sentència contra la llei del cinema en un país on és gairebé impossible veure pel·lícules en altres llengües que no siguin el castellà; sentència contra la immersió en català als nouvinguts en un país on si no l'aprenen a l'escola difícilment l'aprendran al carrer, on el castellà és totalment hegemònic; sentència contra l'exigència als comerços que puguin atendre els clients en català, com ja passa a l'administració.

En definitiva, el món al revés: marginar encara més la llengua que necessita protecció i potenciar encara més la llengua dominant. Emociona veure tanta sensibilitat envers la llengua i cultura pròpies d'un país.

És evident que quan Catalunya sigui un Estat independent, el català tindrà la protecció que es mereix. Mentrestant, sentències i escanyament cultural contra allò que som.

Participaciones de loslectores

Másdebates