Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"S'haurien d'habilitar més habitacions individuals a les residències de gent gran"

Imagen de archivo de una residencia geriátrica.

Imagen de archivo de una residencia geriátrica. / FERRAN NADEU

Degut, entre altres factors i malauradament, a la pandèmia del coronavirus, s'han reduït les llistes d'espera a les residències de gent gran. Seria lògic aprofitar la situació per millorar d'aquests equipaments i els seus serveis.

Entretodos

Per l'experiència personal fent d'acompanyant, aquestes disposen d'habitacions majoritàriament dobles i algunes individuals. Potser es podria prioritzar el fet d'habilitar més habitacions individuals. Si un resident emmalaltís, per qualsevol causa, tindria el confort i el caliu de la privacitat, alhora seria aïllat de la resta de residents.

Seria un pas important envers les persones grans i la seva comoditat al final dels seus dies. Compartir habitació, amb el resident que toca, comporta acceptar les necessitats fisiològiques o psicològiques. Ja existeixen residències amb habitacions individuals, malauradament no estan a l'abast de totes les butxaques.

Participaciones de loslectores

Másdebates