Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Més educació sexual i menys arrels quadrades!

Preservativo.

Preservativo. / EL PERIÓDICO

Voldria conèixer la persona del Departament d'Educació que planifica les classes d'educació sexual a les escoles. Recordo la sessió informativa que em van fer quan tenia 13 anys a l'institut. Va venir un home, va obrir un maletí i d'allà en va treure un plàtan i un preservatiu. Ens va ensenyar com es posava i ens va dir que, si no el fèiem servir, podríem agafar alguna malaltia de transmissió sexual com la sida. De manera inconscient, aquella sessió estava marcant unes directrius bastant complexes.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Si la sessió es titulava "Educació sexual" i només es presenta un plàtan com a element de joc, hi ha un sexe que queda relegat, no? A més, què volia dir allò? Que un plàtan i un preservatiu ja són la sexualitat completa? "Me la imaginava més diversa i interessant", vaig pensar. A més, en lloc de parlar de les malalties de transmissió sexual com un univers obscur, haurien pogut explicar la seva diversitat, símptomes o com actuar davant d'elles. Però el que m'entristeix més de la història és que per més que parli aquest tema amb gent diferent, tots tenim la mateixa experiència.

Més educació sexual i menys arrels quadrades! 

Participaciones de loslectores

Másdebates