Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El meravellós 'efecte Pesic'

Pesic da órdenes a Claver y Oriola en el partido del pasado domingo ante el Bilbao

Pesic da órdenes a Claver y Oriola en el partido del pasado domingo ante el Bilbao / Andreu Dalmau (EFE)

Conec personalment Pesic des de fa uns 16 anys. És un extraordinari professional, coneixedor i enamorat de la societat catalana, on manté la vivenda que va adquirir a Barcelona i on hi gaudeix part del temps lliure que té. Ha tornat a agafar les regnes de l’equip del Barça, un equip enfonsat que en 4 mesos havia fet el ridícul i avui és campió de la Copa.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La saviesa i el savoir faire de Pesic ha convertit un equip derrotat en un equip que ha estat capaç d’aixecar un títol com no ho havia fet en 4 anys. L’efecte Pesic ha estat determinant per canviar la dinàmica de l’equip. Curiosament, Aíto García Reneses, un altre extraordinari exentrenador del Barça, ha portat a la final de Copa alemanya a l’equip que dirigeix a Berlin i, Pesic, un serbi-alemany, ha guanyat la Copa d’Espanya. Òbviament són dos dels millors entrenadors d’Europa i hem tingut la sort de gaudir de la seva saviesa i professionalitat.

Participaciones de loslectores

Másdebates