Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Mentres les coses no canviïn, #MeToo

zentauroepp321646 acoso en el trabajo180119142456

zentauroepp321646 acoso en el trabajo180119142456 / ALBERT BERTRAN

Davant la campanya que ja fa uns mesos s'ha iniciat amb el #MeeToo, i la proposta que comença a prendre cos a les xarxes socials sobre una vaga femenina el pròxim dia 8 de març, dia de la dona, es posa de manifest com és encara de patriarcal i masclista la societat actual. Quantes vegades les dones ens hem sentit amenaçades al llarg de la nostra vida, ja sigui de nit, caminant per un carrer fosc i havent de córrer, amb comentaris masclistes sobre el nostre físic, quantes vegades s'ha hagut de sentir, tu para taula que ets dona, o el no ploris com una nena? 

Entretodos

És hora de dir prou, que els homes prenguin consciència que som persones i no objectes de plaer. La societat ha d'assumir que una dona no és culpable de res pel sol fet de ser dona. Les dones hem de poder gaudir de la mateixa llibertat que els homes, sense carregar frases tòpiques, sense el llast d'unes imposicions que ens venen donades i amb les mateixes oportunitats que els homes. Mentre això no passi, campanyes com el #MeeToo seguiran sent imprescindibles.

Participaciones de loslectores

Másdebates