Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La grandesa de l'Advent, un repte que ajuda a viure el Nadal amb plenitud

La feria de Navidad del Port Vell, iluminada.

La feria de Navidad del Port Vell, iluminada. / XAVIER GONZÁLEZ

El mes de desembre és un mes especial. El fred, la neu, els dies de vacances... Però el motiu essencial és, sens dubte, el Nadal. El Nadal és una data diferent. Els carrers il·luminats, il·lusió i amor a tot arreu, trobades familiars, les llars decorades i el cor ple d'amor. Tots ens tornem com nens i esperem amb molta joia el dia 25, el dia que, pels cristians, Jesús ens ve a salvar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Es tracta d'una festa única i irrepetible i és per això que requereix una preparació especial. Sempre que esperem l'arribada d'una persona, ja sigui un amic d'Erasmus o un familiar que viu lluny, ens preparem per rebre'l no només amb unes condicions dignes, sinó amb unes condicions excepcionals: es tracta de quelcom important per nosaltres.

Nadal és l'arribada de l'ésser més gran que mai ha existit. Jesús es fa home i ens ve a alliberar. Els seus amics i seguidors, els cristians, necessitem i volem estar preparats. L'Advent és el temps indispensable que necessita el nostre cor per comprendre què passarà. Comença el dia 1 de desembre i acaba el dia del naixement, el dia 25 i ens ajuda a millorar, a estimar, a obrir el cor... Ens ajuda a viure el Nadal amb plenitud, ens mostra el camí i clareja la nostra consciència.

Viure l'Advent és molt simple; no es necessita res extraordinari. És un petit esforç individual per millorar en allò que a cadascú li costa més. L'Advent va des d'una humil lluita diària, passant per un simple propòsit fins a un ínfim somriure. L'Advent és el que ens fa capaços de rebre el nostre millor amic de la millor manera possible. 

Participaciones de loslectores

Másdebates