Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"A França, Mbappé crida als joves a votar contra l'extrema dreta, i aquí a Espanya ningú diu res"

El delantero francés Kylian Mbappe celebra el primer gol durante el partido ante Austria.

El delantero francés Kylian Mbappe celebra el primer gol durante el partido ante Austria. / AFP/PATRICIA DE MELO MOREIRA

Reconec que l' ara jugador del Reial Madrid, Kylian Mbappé, i capità de la selecció francesa, no m'ha caigut mai massa bé degut als meus prejudicis sobre les grans estrelles que es dediquen a xutar una pilota cobrant sous astronòmics. Però he de reconèixer que les seves declaracions d'aquests dies en relació a les properes eleccions legislatives al país veí, defensant la diversitat d'un Estat francès multiracial i plural i contra l'extrema dreta racista, ultranacionalista i antieuropea, m'han reconciliat amb el jugador de Bondy.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

També m'ha agradat que hagi fet una crida adreçada als joves a votar contra aquests partits de la dreta més extrema. En un moment en què molts joves europeus senten desafecció per la democràcia, calen veus de personatges famosos que arribin al nostre jovent i ajudin a contrarestar els discursos que promouen l'odi i la xenofòbia, que no haurien de tenir cabuda en una Europa que fa poc commemorava el 80è aniversari del desembarcament de Normandia.

I mentre, què està passant al nostre país? Doncs, per desgràcia, res. Espanya és un erm, on els nostres esportistes no es manifesten públicament en contra dels partits d'extrema dreta, com si Vox i Se acabó la fiesta no hagin estat votats per 2.500.000 persones, entre elles, un alt percentatge de joves. Que continuï la festa!

Participaciones de loslectores

Másdebates