Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Manuel Valls i l'oportunisme de Ciutadans

Albert Rivera y Manuel Valls, en un acto de la campaña de Ciudadanos para el 21-D en Barcelona.

Albert Rivera y Manuel Valls, en un acto de la campaña de Ciudadanos para el 21-D en Barcelona. / ALBERT BERTRAN

Estic preocupat per l'operació  Valls, exprimer ministre francès que volia ser president de la República Francesa però va poder ser aturat pel seu propi expartit, el PSF, de la mà d'una persona honesta i defensora de la justícia social i el dret a l'autodeterminació però poc carismàtica -Benoit Hamon- . 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ara, l'oportunisme de Cs vol aprofitar aquest personatge al qual ja pràcticament ningú dona suport a l'Estat francès. El més preocupant és que Manuel Valls representa la nova extrema dreta ultrajacobina que preconitza una UE sense cap mena de diversitat lingüística i cultural tot traint els principis bàsics fundacionals de la UE. També penso que Manuel Valls en versió  nacionalista assimilacionista espanyola seria/serà molt pitjor que en la versió francesa. De fet, pot esdevenir una versió política “fina” i afrancesada de Manolo el del bombo.

 Molt de compte amb aquest “nou Manolo del Bombo” jacobinista radical i de pensament antisocial amb un vernís molt demagògic i pseudeprogressista.

Participaciones de loslectores

Másdebates