Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Malalts als passadissos durant dies: aquesta és la sanitat que podem prestar?

La gripe ya se ha convertido en epidemia en Catalunya a partir de este jueves al superar la barrera de los 110,7 casos por cada 100.000 habitantes y llegar a los 119,59 casos. En la imagen el pasillo de urgencias del Hospital Vall d’Hebron, este jueves.

La gripe ya se ha convertido en epidemia en Catalunya a partir de este jueves al superar la barrera de los 110,7 casos por cada 100.000 habitantes y llegar a los 119,59 casos. En la imagen el pasillo de urgencias del Hospital Vall d’Hebron, este jueves. / DANNY CAMINAL

Jordi Estarlich Corominas

Cinquè dia en una llitera al mig del passadís d'un servei d'urgències de l'Hospital del Mar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Un dels molts casos que es repeteixen, també, en altres centres hospitalaris de Barcelona, segons em comenten uns amics meus. Sense intimitat, amb incomoditat, i, a estones, passant fred. On és la preservació de la dignitat del pacient? Aquesta és la sanitat pública que podem prestar? Per què no tenim previsió sobre els pics assistencials, com és l'actual fase d'epidèmia de la grip? Tant difícil és anticipar-se a un problema conegut?

Sort del bon fer de les infermeres i auxiliars, que fan un munt de feina per afrontar tal situació de saturació. Per davant de tot, felicitar-vos per la tasca que feu a diari. Però, mentrestant, anem passant aquest cinquè dia en aquest racó de l'hospital.

Consellera Vergés, passi a veure els passadissos dels hospitals i prenguin consciència que és a les seves mans revertir aquesta situació impròpia d'un sistema sanitari de qualitat.

Participaciones de loslectores

Másdebates