Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Sóc un malalt crònic amb patologies molt doloroses i incapacitants i no em visiten a l l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa"

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa

Sóc un pacient amb discapacitat legalment reconeguda, malalt crònic amb patologies com artrosi i d'altres, molt doloroses i incapacitants, que eren tractades a la clínica del dolor de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, a on he deixat de ser atès i tractat presencialment des de fa més d'un any, tot i patir més dolor per manca de cap tractament presencial adient.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I davant la contínua i reiterada negativa per part d'atenció a l'usuari a programar-me cap visita presencial ni, sense més retards, les infiltracions lumbars que em va prescriure el doctor Fernández de la clínica del dolor, i que segons aquest doctor se m'havien de posar l'octubre de 2020, però no han estat ni programades encara, exposo que tot i les continues queixes fetes per e-mail, telèfon i presencialment, tant per mi com per la meva dona, encara continuo esperant.

Quants mesos més creuen que hauré de seguir esperant a ser atès i tractat? Per les infiltracions ja fa vuit mesos que m'espero, i pateixo un dolor constant insoportable degut a la manca de tractament, així com més pèrdua de mobilitat i d'autonomia personal, i dolor emocional en veure'm cada dia una mica més limitat, i havent de conviure dia i nit amb un dolor molt díficil de suportar.

Fem queixes i més queixes però no rebem cap resposta. El dolor cal tractar-lo presencialment, no amb pseudovisites per telèfon. L'hospital al·lega, diu i repeteix que el meu doctor està de baixa laboral i que no tenen prou personal, però tot i entendre-ho, considero que com a pacient i malalt tinc dret a ser atès i tractat de manera presencial i que no he de patir més dolor perquè falti personal.

Demano que em programin sense cap més retard la visita presencial i la visita per punxar-me les infliltracions lumbars. I s'ha de sancionar com pertoqui la reiterada negativa a programar visites presencials d'aquest hospital, malgrat que el risc per covid-19 ja és molt baix, ja que el personal sanitari ja està vacunat i jo també.

Participaciones de loslectores

Másdebates