Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Macrocefàlia severa

El 67.91% de los españoles sufre estrés postvacacional

El 67.91% de los españoles sufre estrés postvacacional / JOAN CORTADELLAS

A vegades no penseu que a un dia li falten hores? Al llarg de les seves 24 hem de fer moltes coses; i a més, ben al costat, tenim l'excés d'informació, ja totalment inherent a la nostra existència.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sabem que tenim tones d'informació a l'abast, i ho volem saber tot. Notícies d'aquí i d'allà, algunes reals, d'altres falses; les vides dels altres, siguin coneguts, famosos o complets desconeguts; consultar dades que no necessitem per a res. Fins i tot, quan no ens trobem bé, busquem els nostres símptomes al cercador d'Internet i resulta que el que tenim és gravíssim.

En definitiva, i més si ho sumem amb el nostre ritme de vida habitual, tenim el cap ple de coses. Realment no necessitem tanta informació. En conseqüència, gran part de la societat pateix ansietat i estrès, ara més que mai. Al final, preocupats, anem al metge i l'únic que ens diagnostica és macrocefàlia severa

Participaciones de loslectores

Másdebates