Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'ultradreta s'ha apropiat de la bandera espanyola

Los dirigentes de Vox, a bordo del autobús que encabezaba la marcha.

Los dirigentes de Vox, a bordo del autobús que encabezaba la marcha.

Trobo particularment obscena i indecent aquesta obsessiva apropiació de la bandera espanyola per part de partits com Vox i de tots aquests grups que s’estan manifestant últimament pels carrers de diverses ciutats espanyoles exigint la dimissió del Govern de Pedro Sánchez.

Entretodos

Utilitzar un símbol com la bandera 'nacional', que és patrimoni de tots els ciutadans espanyols, en actes públics en què una part d’ells es manifesta (per molt legítima que pugui ser la seva protesta) en contra d’altres ciutadans espanyols esdevé, al meu entendre, en un acte tremendament sectari i excloent.  

¿O bé, és que potser consideren que el president Sánchez i els membres del seu Govern no són espanyols? ¿O bé, potser, pensen encara que és un 'traïdor', com quan van fer la concentració de la plaça de Colón el febrer de l’any passat i no es mereix, per tant, ser tractat com a un 'bon' espanyol?

És clar que, després d’escoltar com el president de Vox, Santiago Abascal, en una recent intervenció en el Congrés, qualificava de “criminal” la seva gestió durant l’emergència sanitària del coronavirus, responsabilitzant-lo, així, de forma directa de la mort de milers de persones, desgraciadament, es poden arribar a 'entendre' coses com aquestes i moltes d’altres, com, per exemple, les declaracions horriblement surrealistes de la líder de Vox Rocío Monasterio en la caravana de vehicles organitzada contra el Govern, en afirmar que, en realitat, estem en un “estat d’excepció” l’única finalitat del qual és tenir als espanyols “callats i confinats”.

En tan poca estimació té aquesta senyora la intel·ligència i la cultura dels espanyols com per dir aquestes barbaritats? 

Participaciones de loslectores

Másdebates