Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Si la lliga del futbol base comencés a l'octubre, les famílies no acumularien tantes despeses en un sol mes"

Un niño se apresta a chutar durante un partido de fútbol base.

Un niño se apresta a chutar durante un partido de fútbol base.

Em dirigeixo a la Federació Catalana de Futbol per posar de manifest una situació que potser pot tenir remei en pròximes temporades. És sabut que el mes de setembre és molt dur per a moltes famílies; comporta moltes despeses relacionades amb l'inici de l'escola, però també l'inici d'activitats extraescolars tan desitjades pels nens, una de les quals és el futbol.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Pertànyer a un club, que són la base d'una federació autonòmica, implica despeses d'inscripció i quotes, que en alguns clubs s'han de pagar íntegres al principi de temporada, i la compra de l'equipament. I tot això en un mateix mes. A principis d'aquesta setmana, la FCF ha comunicat a la majoria dels seus equips de base que el 30 de setembre comença la lliga i sense la gestió de la fitxa federativa els nens no podran jugar. Això comporta el pagament d'un reconeixement mèdic i les despeses federatives. Just a finals del mes amb més despeses de l'any.

Comprenguin que moltes famílies no podran fer front a aquesta última despesa que comptaven pagar a principis d'octubre, quan les nòmines es tornen a cobrar. Molts de nosaltres tenim més d'un fill jugant en les seves lligues, per la qual cosa les despeses es multipliquen.

Voldria que, si us plau, ho tinguessin en compte, perquè almenys poguessin començar les temporades el primer cap de setmana d'octubre i que cap nen es quedi sense jugar l'anhelat primer partit per motius econòmics, amb l'el toc moral que això suposa per a les criatures i les seves famílies. Moltes gràcies.

Participaciones de loslectores

Másdebates