Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Lleis de lliure compliment

Los diputados de Junts pel Sí y la CUP, además del Govern, aplauden tras la aprobación de la ley de transitoriedad.

Los diputados de Junts pel Sí y la CUP, además del Govern, aplauden tras la aprobación de la ley de transitoriedad. / FERRAN NADEU

Però, no era el Parlament el que havia de declarar la Independència? La República Catalana? No ho acabo d'entendre. Tot un llarg camí de mobilitzacions de moltes persones  i ara resulta que la decisió l'ha de prendre una única persona. Perdoneu-me, serè curt de mires, però, no ho acabo d'entendre. 

Entretodos

¿Qué opinas de la respuesta de Puigdemont a Rajoy?

Envíanos una carta explicando tu experiencia

De què van servir les lleis aprovades, d'aquella manera a principis de setembre, al Parlament de Catalunya? Per no complir-les? De què serveixen les lleis de l'Estat Espanyol, interpretades lliurement per la "trilateral: PP-C's -PSOE"? Per no complir-les? I tots aquests polítics i polítiques ens demanen als ciutadans, a la gent de peu, a la gent del carrer, que cumplim les lleis? Quines? Les que els interessen? I les que necessitem molts de nosaltres, les que volem que es compleixin, a qui hem d'exigir el seu compliment?

Participaciones de loslectores

Másdebates