Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'individu i els problemes mundials: "Menys lliçons i més decisions"

Mujer comprando en un supermercado.

Mujer comprando en un supermercado.

Entre poc i massa. No pot ser que la solució a tots els problemes que estan passant arreu del món -guerres, salvar immigrants, incendis forestals, defensar-se dels delinqüents, el canvi climàtic i les mil i una injustícies- estigui sempre focalitzada d'una manera individual!

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No pot ser que, per exemple, una persona quan va a comprar el supermercat hagi de comprar pensant en la seva nefasta aportació a la contaminació mundial! O sigui, comprar menys carn? No comprar res embolicat amb plàstic?  Comprar verdures naturals molt cares i, a sobre, pagar la bossa, perquè d'aquesta manera salvarem el món de la catàstrofe total? Per favor, que no som tan imbècils.

Mentrestant, veus els vertaders responsables que tenen el poder per canviar els costums mundials i potser salvar la Terra, com van amb uns iots immensos, cotxes grandiosos, avions particulars -res a veure amb l'energia verda-, amb mansions increïbles i vivint a tota vela!

La corrupció és el seu pa de cada dia. Per sort, reconec que no ho practica tothom, però...

En resum: menys lliçons d'educació ambiental, social, etcètera, i més concretar i decidir, vostès que poden, què cal fer per salvar el món.

Crec que encara hi som a temps! La resta és fer volar coloms.

Participaciones de loslectores

Másdebates