Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El límit de velocitat a la A2 per obres

La situación del tráfico en Barcelona esta tarde. 

La situación del tráfico en Barcelona esta tarde. 

Utilitzo la A2 amb certa freqüència i he observat que des de les proximitats d'Esparraguera fins prop de La Panadella i en ambdues direccions, hi ha una limitació de velocitat per obres a 80 Km/h. Aquesta senyalització fa molts mesos que està posada i no he vist mai que es fes cap mena de treball en aquesta via. Les senyals de límit de velocitat estan posades cada 2 km al llarg dels aproximadament 40 km de recorregut.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Realment, la velocitat excessiva, igual que les distraccions, són un factor molt important com a causa d’accidents. Tanmateix, crec que posar senyals que no corresponen, com és aquest cas, a més d’allargar el temps del trajecte, posen nerviosos als conductors, cosa que no es gens positiu per una bona conducció i contribueix a fer poc creïbles la resta d’indicacions de Trànsit. Si respectesr el límit de velocitat indicada, ets avançat fins i tot pels camions, cosa que en condicions normals no sol passar, la qual cosa provoca una sensació estranya i perillosa. 

Participaciones de loslectores

Másdebates