Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'excusa de no anar al teatre pel preu

"Jo no vaig al teatre perquè és massa car". Em sembla que aquest discurset ja està antiquat i és una excusa com una catedral per no sentir-se malament en defensar el raonament de no consumir teatre ni una vegada a l'any perquè val massa. Tot té un preu, és cert, i aquest és relatiu per cadascú i respectable en funció de la seva escala de prioritats. Però no s'hi val despotricar dels preus de l'art com a factor condicionant del seu consum, especialment avui en dia, tenint en compte les ofertes i plataformes (com Escena 25) per joves que impulsen la cultura per preus de croissants. No hi ha dret a regatejar cinc euros menys de l'entrada quan estem pagant 12€ per combinats a discoteques que són de tot menys de bona qualitat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Us animo a pensar darrere del teló, a comptar amb les mans el número de persones que treballen darrere de cada funció. Fent càlculs, si respartíssim cada euro de l'entrada per la gent que està en plantilla, ens n'adonaríem que és inclús barat. Perquè no és només entreteniment, el teatre també és meditació i escola. Perquè la gent em pregunta quant val el teatre? per encetar debat però jo lacabo ràpid: el teatre val molt la pena.

Participaciones de loslectores

Másdebates